Diensten

Financiële administratie
Het is van essentieel belang om een heldere en duidelijke administratie te voeren voor uw bedrijf. Door een goed georganiseerde administratie beschikt u op elk moment over een financieel overzicht van uw bedrijf. Naar gelang wat uw wensen zijn, verzorgen wij voor u de gehele administratie of ondersteunen u bij het doen van uw eigen financiële administratie.

Samenstellen van de jaarrekening
Wij stellen jaarrekeningen op voor het midden- en kleinbedrijf. Na het samenstellen van de jaarrekening geven wij persoonlijk toelichting en geven u professioneel advies.

Wij trachten zo nauw mogelijk betrokken te zijn bij uw bedrijfsvoering. Hierdoor kunnen wij u voorzien van advies op maat.

Fiscale adviezen
Goede fiscale adviezen zijn belangrijk voor u en uw bedrijf. Wij willen u hierbij graag terzijde staan.

Wij kunnen de volgende belastingaangiften voor u verzorgen:

  • Omzetbelasting
  • Vennootschapsbelasting
  • Inkomstenbelasting
  • Erfbelasting

Tevens controleren wij uw aanslagen, dienen bezwaar- of beroepschriften in en zijn contactpersoon tussen u en de belastingdienst.

Wij adviseren u graag over de voor u beste fiscale situatie, de ondernemingsvorm die het beste bij u past of een juist particulier advies.

Wij hebben in de loop van de jaren kennis en ervaring opgebouwd op het gebied van financiële en economische vraagstukken. En door middel van permanente educatie houden wij onze kennis up-to-date, zodat u van ons de meest recente informatie krijgt. Deze kennis willen wij graag inzetten om u te helpen bij een juiste bedrijfsvoering.

Verder staan wij paraat voor al uw kleine vragen, e-mails, telefoontjes of het invullen van diverse formulieren, die bij ons niet direct worden gefactureerd.

Startende ondernemer
Bent u een startende ondernemer en op zoek naar een boekhouder? Dan kunt u altijd vrijblijvend  een informatief gesprek aanvragen. Wij begeleiden u graag bij het oprichten van uw onderneming, het opstellen van een ondernemingsplan en voorzien u van de nodige informatie.