Home

Welkom op de website van Lauret & Roose. Wij verzorgen administraties voor bedrijven en aangiften inkomstenbelasting voor zowel bedrijven als particulieren. Daarnaast verzorgen wij de aangifte omzetbelasting voor uw bedrijf.

Na jaren ervaring te hebben opgedaan in de administratie en belastingadvies-branche hebben de collega’s Dennis Lauret en Eric Roose per 1 januari 2012 gezamenlijk een onderneming gestart, Lauret & Roose Administratie en Belastingadvies.

Bij Lauret & Roose staan kwaliteit, klantvriendelijkheid en ondernemerschap centraal. Dennis, Eric en hun team, Daniëlle van Megen, Karin Moorthamer, Annie Verherbrugge en Ellen Wesdorp trachten uw boekhouding binnen een net tijdsbestek af te ronden, een scherpe prijs te berekenen en een advies op maat te geven. Het doel hierbij is u als cliënt op basis van een goede begeleiding en advisering de juiste beleidsbeslissingen kunnen nemen.

Cliënten van ons kantoor zijn voornamelijk MKB ondernemingen in verschillende branches. Vanzelfsprekend vormen ook particuliere cliënten een belangrijk deel van ons klantenbestand.

Ons kantoor is aangesloten bij het Register Belastingadviseurs. Het RB is de grootste fiscale beroepsvereniging. Als RB adviseur zijn wij op de hoogte van de laatste fiscale ontwikkelingen en voldoen wij aan de hoogste kwaliteits- en certificeringseisen.